ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ BESTLUXURYSPAS.GR

Οι όροι και προϋποθέσεις που αναφέρονται παρακάτω ισχύουν για όλες τις υπηρεσίες μας, οι οποίες διατίθενται online, μέσω οποιασδήποτε κινητής συσκευής, μέσω e-mail, newsletter ή τηλεφωνικώς. Με την πρόσβαση, την πλοήγηση και τη χρήση της ιστοσελίδας μας ή οποιασδήποτε άλλης εφαρμογής μας μέσω οποιασδήποτε πλατφόρμας, αποδέχεστε και βεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και ότι συμφωνείτε με τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις.

Αντικείμενο της Best Luxury Spas

Μέσω αυτής της ιστοσελίδας, διαθέτουμε μία online υπηρεσία διαμέσου της οποίας τα Spa ξενοδοχείων τα οποία τηρούν ορισμένες προϋποθέσεις που τα καθιστούν “πολυτελή” και ολοκληρωμένα σαν χώρους Spa αλλά και οι προμηθευτές υψηλού επιπέδου εξοπλισμού και αναλώσιμων Spa και άλλες επιφανείς εταιρείες που σχετίζονται με τα Spa, μπορούν να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους που είναι διαθέσιμα προς αγορά ή κράτηση. Η Best Luxury Spas ενεργεί ως μεσάζων ανάμεσα στους επισκέπτες και τους προμηθευτές ή τα Spa και η κράτηση υπηρεσιών ή η αγορά προϊόντων συντελείται με απευθείας επικοινωνία του επισκέπτη με τον προμηθευτή ή το Spa. Η παροχή των υπηρεσιών μας και τα άρθρα που αναρτώνται βασίζονται στις πληροφορίες που λαμβάνουμε από τους προμηθευτές μας, τις οποίες θεωρούμε έγκυρες και αξιόπιστες. Οι προμηθευτές έχουν την αποκλειστική ευθύνη της έγκυρης και ανά τακτά χρονικά διαστήματα ενημέρωσης της καταχώρησής τους, για την ακρίβεια και ορθότητά της. Η Best Luxury Spas μεριμνά στο βαθμό των δυνατοτήτων της ώστε κάθε καταχώρηση να είναι πλήρως ενημερωμένη και επικαιροποιημένη, ωστόσο δεν μπορεί να εγγυηθεί πάντα την εγκυρότητα των πληροφοριών ούτε να θεωρηθεί υπεύθυνη για τυχόν λάθη, ανακριβείς ή παραπλανητικές πληροφορίες. Συνεπώς οι επισκέπτες πριν προβούν σε οποιαδήποτε αγορά ή κράτηση συστήνεται να επαληθεύουν τη βασιμότητα των πληροφοριών απευθείας με τον προμηθευτή ή το Spa. Οι υπηρεσίες της σελίδας παρέχονται δωρεάν στους επισκέπτες και προορίζονται για προσωπική όχι εμπορική χρήση.

Κριτήρια ένταξης των χώρων Spa και Ευεξίας στον οδηγό Best Luxury Spas

Με στόχο την κατοχύρωση και διατήρηση ενός υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και παροχών, στη Best Luxury Spas τηρούμε ορισμένες προϋποθέσεις και έχουμε θεσπίσει συγκεκριμένα κριτήρια ένταξης για τους χώρους Spa και Ευεξίας που παρουσιάζουμε: οι χώροι αυτοί θα πρέπει να λειτουργούν εντός ξενοδοχείων 5 αστέρων, να διαθέτουν οπωσδήποτε εσωτερική πισίνα με υδρομασάζ (σε εξαιρετικές, ελάχιστες περιπτώσεις αντί αυτής εσωτερικό τζακούζι), μια τουλάχιστον επιλογή ζεστών εμπειριών (heat experiences) όπως χαμάμ ή σάουνα, καμπίνες θεραπειών, πλήρες μενού θεραπειών (μασάζ, θεραπείες προσώπου και σώματος) και να χρησιμοποιούν αναγνωρισμένες, υψηλού επιπέδου εταιρίες καλλυντικών προϊόντων που απευθύνονται σε χώρους spa. Τη σειρά κατάταξης των καταχωρήσεων σε κάθε κατηγορία, καθορίζει αυστηρά και μόνο η Best Luxury Spas ενώ ταυτόχρονα, διατίθενται διάφορα εργαλεία ενίσχυσης της προβολής.

Πνευματικά δικαιώματα

Το bestluxuryspas.gr έχει κατοχυρωθεί ως domain name προς χρήση της Best Luxury Spas. Η ιστοσελίδα bestluxuryspas.gr είναι ιδιοκτησία της Best Luxury Spas με νόμιμο εκπρόσωπο την κ. Κατερίνα Τσικαρδώνη και έδρα την Αθήνα. Το λογότυπο της σελίδας είναι κατοχυρωμένο σήμα της Best Luxury Spas. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, διανομή, δημοσίευση, ανατύπωση, πώληση και χρήση οποιουδήποτε περιεχομένου ή δεδομένου ή εμπορικού σήματος της ιστοσελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση της Best Luxury Spas ή/και των προμηθευτών της.

Αποποίηση ευθύνης

Η Best Luxury Spas και οι υπάληλλοί της, σε καμία περίπτωση δεν φέρουν ευθύνη για: οποιαδήποτε ασάφεια σχετικά με τις πληροφορίες των προμηθευτών, τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα τους, οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια στην πελατεία, τα έσοδα ή τη φήμη των προμηθευτών, ζημιά, απώλεια ή φθορά που οι επισκέπτες υπέστησαν από τη χρήση υπηρεσιών των προμηθευτών ή αγορά των προϊόντων τους. Η Best Luxury Spas δεν ευθύνεται για αδυναμία πρόσβασης στη σελίδα, αδυναμία χρήσης οποιουδήποτε τμήματός της και καθυστέρηση στη χρήση της, δε φέρει ευθύνη για την ασφαλή πρόσβαση σε αυτή, για ζημιές που προκαλούνται από ιούς που προσβάλλουν τους υπολογιστές, ιους από κατέβασμα αρχείων ή χρήση εικόνων.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Στην Best Luxury Spas in Greece σεβόμαστε τα προσωπικά στοιχεία των επισκεπτών μας και δεσμευόμαστε στο να τα προστατεύουμε. Στη Best Luxury Spas in Greece συλλέγουμε και αποθηκεύουμε μόνο τα προσωπικά δεδομένα που παρέχονται οικειοθελώς από εσάς και πιο συγκεκριμένα τα παρακάτω:

  1. Το email σας κατά την εγγραφή στο Ενημερωτικό Δελτίο (Newsletter) μας
  2. Τα προσωπικά στοιχεία που αναφέρονται στο βιογραφικό σας, όταν μας το στέλνετε προκειμένου να σας ενημερώσουμε για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στα καλύτερα σπα της Ελλάδας.
  3. Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία εσείς στέλνετε σε εμάς κατά την επικοινωνία σας μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή άλλου μηνύματος που μας στέλνετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής μας.

Σκοπός της συλλογής, χρήσης και επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων αποτελεί η παροχή των υπηρεσιών από την ιστοσελίδα μας τις οποίες εσείς αιτήστε και επίσης η καλύτερη πληροφόρησή σας.

Με την εγγραφή σας στο Ενημερωτικό Δελτίο ή άλλες υπηρεσίες που μπορεί να παρέχονται στην ιστοσελίδας μας συναινείτε στην αποθήκευση και χρήση των προσωπικών σας δεδομένων σύμφωνα με την παρούσα Δήλωση. Επιτρέπεται να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα προκειμένου να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες βάσει του Κανονισμού (Ε.Ε) 2016/679. Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς πλην των όσων αναφέρονται στη Δήλωση, εκτός αν λάβουμε την άδειά σας ή εκτός αν κάτι τέτοιο απαιτείται ή επιτρέπεται από τον νόμο.

Στην Best Luxury Spas in Greece εφαρμόζουμε κατάλληλες διαδικασίες για να προστατεύσουμε και να διασφαλίσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία και σε καμία περίπτωση δεν τα μεταφέρουμε σε τρίτους, εκτός αν κάτι τέτοιο επιβάλλεται ή επιτρέπεται από τον νόμο. Σε κάθε περίπτωση, η πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα επιτρέπεται μόνο σε εξουσιοδοτημένα πρόσωπα της Best Luxury Spas in Greece. Τα άτομα που θα έχουν πρόσβαση στα δεδομένα είναι υποχρεωμένα να τηρούν την εμπιστευτικότητα των δεδομένων και να φροντίζουν για τη διασφάλισή τους. Οι συνεργάτες μας, οι οποίοι υποστηρίζουν την λειτουργία της ιστοσελίδας μας επίσης συμμορφώνονται με αυτές τις διατάξεις.

Παρ’ όλα αυτά, οποιεσδήποτε πληροφορίες μεταφέρονται οικειοθελώς ηλεκτρονικά, πχ μέσω email ή άλλων ηλεκτρονικών εντύπων, δύνανται να υποκλαπούν και να χρησιμοποιηθούν από τρίτα μέρη, εν αγνοία της Best Luxury Spas ή του οποιουδήποτε παρόχου, επομένως η Best Luxury Spas δεν μπορεί να εξασφαλίσει ή να εγγυηθεί την ασφάλεια των δεδομένων που αποστέλλουν οι επισκέπτες, οι οποίοι και αναλαμβάνουν τον κίνδυνο αυτό.

Η ιστοσελίδα μας διαθέτει υπερσυνδέσμους (hyperlinks) προς άλλες ιστοσελίδες τα οποία παρέχονται αποκλειστικά προς διευκόλυνση του χρήστη και η πρόσβαση σε αυτές γίνεται με την αποκλειστική ευθύνη των χρηστών.

BEST LUXURY SPAS
CUSTOMER SUPPORT

BEST LUXURY SPAS

STAY CONNECTED

Copyright © 2023 Best Luxury Spas. All rights reserved | Web Design

X
Add to cart